MENÜ

Ha hajót akarsz építeni, akkor az embereket nem favágáshoz kell összetrombitálni, nem feladatokkal kell őket ellátni, hanem beszélni kell nekik a tengeren utazás gyönyöreiről.
Antoine de SAINT-EXUPERY

 

Magyarországon 2011-re a munkanélküliség meghaladja a 13%-ot, ami azt jelenti, hogy az aktív közel kétmillió magyar ember közül minden tizedik munkanélküli! A munkával rendelkezők fejenként 8 embert kell, hogy eltartsanak!
Ha egy ember havonta kb. 45.000 Ft-ért tartható életben, rezsire kb. 20.000 Ft-ot szánunk, akkor ez azt jelenti, hogy a munkából élők mindegyike fél millió forintot kell, hogy keressen, de akkor mindenki gyalog jár és nem költ pénzt szórakozásra, művészetekre...

KÉPZÉS ÉS MUNKALEHETŐSÉG

"MAGYARORSZÁG HÚSZ ÉV MÚLVA SZÉTESHET"

Az iskolai értékrend megerősítése nélkül Magyarország húsz-harminc év múlva szétesik – véli az államfő által létrehozott Bölcsek Tanácsa tanulmányának oktatási fejezetét koordináló biokémikus, Csermely Péter.

"Az iskolai értékrend megerősítése nélkül Magyarország húsz-harminc év múlva egyszerűen szétesik. Az értékrend azonban rendkívül kényes dolog. Egyszerű eszközökkel, rövid távon, például a mostanában túlzottan nagy hangsúlyt kapó rendeleti úton nem javítható. Értékeket csak közösség teremt és őriz. Ha egy iskolában a tanárok nem beszélgetnek egymással, és például a matekórán a tanár lerombolja azt, amit a magyarórán a kollégája felépített, ott a tanárok kigúnyolása meglesz, de értékrend soha. Ott, ahol a diákok a buli révületében kerülnek közel egymáshoz egyedül, de „ciki” szóbahozni azt az otthoni problémát, ami miatt nem alszik már egy hete egyikük, ott soha nem lesznek értéktisztázó beszélgetések. Közösséget nem lehet úgy teremteni, hogy leülünk és koncentrálunk arra, hogy „Legyen! Legyen!”. Közösséget együttes cselekvéssel lehet csak teremteni. Vissza kell adni az iskoláknak a szakköröket. Több és még több kirándulás kell. Csapatmunkát igénylő projektek sokaságára van szükség, amelyben a felsős és az alsós, a tanár és a diák együtt dolgozik. Ehhez már „csak” példaadó tanárok kellenek és sok-sok-sok türelem."

A TUdás és TItkok TANODA ilyen tanárokkal fordul Önökhöz!

Tudást igérünk, mert sajnos, nem vagyunk munkáltatók. Így azok, akik munkát keresnek, valójában nem hozzánk, hanem az általunk regisztrált leendő munkaadóikhoz fordulnak. Ők az ausztriai ŐRVIDÉKI magyar családok. A megkeresés és a választás az ő joguk és lehetőségük,  de munkatársaink mindenkinek segítenek a jó döntés meghozatalában!


Ha szeretne egy elfogadható munkát!

Tehát olyan munkát, ami nem haladja meg a képességeit, ugyanakkor képes a fejlődésre; ami olyan közegben és olyan emberek között zajlik, akik megértik Önt...
Ha szeretne végre elfogadható jövedelmet!

Tehát olyan jövedelmet, ami lehetővé teszi, hogy Ön fedzni tudja a szükségleteit, tudjon újra tervezni és teremteni, s ha lehet, tudjon takarékoskodni, ahogy régen...
Ha szeretnél végre vidám lenni, jó társaságban!
Kérem, tájékozódjon, tanuljon,
és az sem baj, ha ezt most nem egy
szigorú iskolában teszi!

Tutitanoda! A Tudás és Titkok Tanodája, ahogy a neve is mutatja, több mint egyszerű iskola. Ha Ön beiratkozik, megváltozik az életszemlélete, önismerete és szándéka a jövővel kapcsolatban...
Tudom, hogy mostanáig ez úgy zajlott, hogy várt,
hogy segítsen a Munkaügyi Központ.
Biztosnak hitte a keveset fizető
rabszolga munkát! De kérem, felejtse el,
hogy a sorsa megváltoztathatatlan!

Ahhoz, hogy dolgozhasson és hivatalos engedéllyel tevékenykedhessen, Önnek szakképesítésre van szüksége! Nálunk mindent megtanulhat, levizsgázhat, oklevelet szerezhet!


TEHÁT SOKAT KELL EZÉRT DOLGOZNI!

DE EZ NEM EGY ALANTAS TEVÉKENYSÉG!

Humánum és intelligencia kell hozzá!
EZ VÉGRE ÖN LEHET!
Gondolkozzon,  mások az EU-ban miért élnek jobban?!

TANULJON MEG ÖT FONTOS DOLGOT! SEGÍTÜNK!
-Hogyan kell egy háztartást vezetni? (economia)
-Hogyan kell ízletesen és egészségesen ételeket készíteni?(gastronomia)
-Hogyan kell ápolni, segíteni, gondozni? (viselkedéskultúra)
-Mi a rend, a tisztaság és higiénia?
-Mit kell tennem, hogy érvényesülhessek? (önismeret)


HA MINDEZEKRE SZÁN EGY PÁR HETET ÉS
EGY KEVÉS PÉNZT, AKKOR BIZONYÍTHATJA A
RÁTERMETTSÉGÉT, ÉS BEJÁRÓNŐ, GAZDASSZONY
HÁZVEZETŐNŐ LEHET! A FÉRJE PEDIG ÖNNEL TARTHAT!

ELISMERT EU-s munka Magyarországon, vagy akár Ausztriában!!!!!!!!
Nem probléma ott sem, ha nem beszél németül! SEGÍTÜNK A NYELVTANULÁSBAN!

Ha Ön Magyarország keleti felén él, mi megszervezzük,
hogy legyen, hol lakni, amíg ingázik!

Mi vállaljuk, hogy felkészítjük a munka lehetőségére!
Vállaljuk, hogy regisztráljuk!
A KÖZVETŐ, BARÁTI SEGÍTSÉGÜNK TÉRÍTÉS MENTES!!!!!!!!!

Munka lehetőséget és tudást kínálunk!
NE VÁRJON TOVÁBB! Érdeklődjön!
Tanuljon távoktatással!


TANULMÁNYAI UTÁN ADATBÁZISUNKBA KERÜLHET, AHOL MUNKÁLTATÓINK VÁLASZTÁSA ALAPJÁN MUNKAHELYHEZ JUTHAT! AZ EDDIGI 0% ESÉLY HELYETT RÖGTÖN 50% AZ ÖN ESÉLYE!

Érdeklődjön e-mailben! Küldjön néhány sort a helyzetéről, rövid önéletírást, hogy segíthessünk! Adja meg telefonszámát, hogy felhívhassuk! Profi szervezőink és pedagógusaink azt várják, hogy segíthessenek Önnek! Ne fizessen a telefonálásért és postán ne küldjön pénzt sem! Bizonyosodjon meg a vállalkozásunk értékéről! Legyen a partnerünk!


 

Asztali nézet