MENÜ

KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASSA EL!

 


RÉSZLETESEN LEÍRJUK AZ ÖN LEHETŐSÉGEIT!

 

1./ Munkanélküli lettem. Várom, hogy munkához jussak, "segít" a Munkaügyi Központ, "segítenek" a barátaim és mégsincs munkám. Mit tehetnék?

a) Kétségbe esem, úgy tűnik felesleges vagyok, nekem már nem lesz többé munkám!  Cigizek, iszom, felesleges vagyok...rossz döntés!

b) Illegális vagyis ún. fekete munkát keresek, ahol ugyan nagyon keveset fizetnek, de legalább két-három hónapig megélek valamiből! Rohanok az osztrák határ felé! nagyon rossz döntés!

c) Végiggondolom, hogy miért nincs munkám. Talán mert az évek alatt megszerzett szakmáim, szakképesítéseim, diplomáim mégsem piacképesek, belátom, hogy a válság miatt egyre kisebb az esélyem az elhelyezkedésre, itthon az alkalmazottak száma egyre fogy. De talán az Őrvidék, Burgenland, Ausztria vár! Mi ezt az utat ajánlanánk!

 

2./ Naponta több órán át keresek magamnak munkalehetőséget, minden lehetséges telefonszámot felhívok, minden hirdetést megkérdezek! Mi várható?

a) Az első bíztató telefon után a postára rohanok, feladom a közvetítésért járó pénzt. NA EZ AZ AMIT SOHA NEM TESZÜNK! FIZETNI CSAK VALAMIÉRT KELL!!!!! ELŐRE SOHA, SENKINEK, SEMMIT NEM FIZETÜNK! TUDTÁK, HOGY A NORMÁLIS - valódi! - KÖZVETÍTÉS INGYENES!!!???

SAJNOS A MÁSIK ÖRÖK PROBLÉMA, HOGY SOKAN MEGRETTENNEK ATTÓL? HA EGY TANFOLYAM NEM INGYENES! Mert éveken át azzal a hazúgsággal hirdettek "ingyenes" tanfolyamokat, hogy azok díját mások - állam, EU - átvállalták! Minden tanfolyamnak van költsége. Ezt a költséget vállalja az, aki tanul.

NEM TANFOLYAM AZ, AMI INGYENES, mert adni csak valamiből lehet...


b) Addig keresek, míg olyan ajánlatot kapok, ahol bárki jó! Nekem akármilyen munka, de kell!

EZ SEM JÓ DÖNTÉS!

c) Örömmel bukkanok a Munkalehetőség 2010 honlapra, ahol leírják, hogy mik az én lehetőségeim! Először is elmondják, hogy legális lehetőséghez juttatnak! Másodszor, hogy nem munkáltatók, de a lehetséges megbízók, munkáltatók kérésének megfelelően felkészítenek a munkára, tanítanak, vizsgáztatnak, regisztrálnak és mindaddig segítenek, míg nem találnak rám a leendő munkáltatók. Mi ezt az utat ajánlanánk!

3./ Üzenetet írok, tájékoztatót  kérek. A cím:

tutitanoda@gmail.com


A honlapon szereplő vállalkozás - Rám is vár.

Arra vár, hogy az érdeklődők önéletrajzot küldjenek, gondjaik vázlatait, hogy közösen megoldást kereshessünk. Tehát KÖZÖSEN! És nem a jelentkezők helyett!

Ha lehet, időpontot egyeztetünk egy interjúra!

 

A megjelölt napon és helyen pontosan érkezem, hiszen miattam és értem utaznak órákon át az előadók és végre feltehetem a kérdéseimet, meghallgathatom a tájékoztatót és megtekinthetem a jegyzeteket.

A tájékoztató végén kerülhet sor a tényleges beiratkozásra, ehhez szükségem van egy részletes önéletrajzra, egy fényképre rólam és a tanfolyami díj összegére. Az átvételről elismervényt kapok és jegyzetet, ami az én tulajdonom, mától tanulhatok! A beíratkozásról és a tanfolyam elvégzéséről én döntök, senki, semmire nem kötelez!

Mi ezt az utat kínáljuk Önnek!

 

4./ Tanulok

a) Jó, mert akkor tanulok, amikor nekem a legkényelmesebb!

Hát, mi nem gondoljuk azt, hogy ez a sikeres gondolat!


b) Alig várom, hogy naponta eljöjjön a tanulás ideje! Az olvasmányok alatt szeretnék mindent felírni, mindent megfigyelek, hogy később utána nézhessek a dolgoknak! Olvasom a jegyzetet. Tehát fontos! OLVASOK!

c) Minden ajánlott olvasmányt elolvasok. A tanfolyam minden olvasmányhoz segít hozzájutni, akár CD, akár könyv formájában!

d) Felkészítem a családomat és környezetemet, hogy mik a terveim!

e) Előkészülök a kiutazásokhoz! Ez pénzbe kerül. Az első hónap összes költségét nekem kell előteremteni. Ez szokatlan!

Befektetésnek hívják!

A tanfolyam díja, az utazások költsége mind befektetés.

Már az első hónapban minden megtérül!!!

 

5./ Eredményes vizsgát teszek

a) Viszem a jegyzetet és mindent kipuskázok.

b) Megpróbálom felidézni a hallott és olvasott ismereteket és a saját gondolataimmal leírom!

c) Örömmel készülök arra a pillanatra, amikor átadják részemre a diplomát, mely német és magyar nyelven ismeri el a megszerzett ismereteimet!

 

6./ Türelemmel várok

Miután mindent megtettem, hogy vizsgázott és regisztrált partnere legyek a vállalkozásnak, látogatom az internetes oldalakat, ahol programok várnak rám, várom azt a pillanatot, amikor megszólal a telefonom, amivel értesítenek, hogy hol találkozhatok leendő barátaimmal, munkáltatómmal, vagy kit lehet hívnom, munka ügyben, mert már számít rám.

Ha hívnak, jövök! Minden találkozó, minden alkalom közelebb visz az Őrvidékhez!

Sajnos leendő munkaadóm nem gyár, nem üzem, nem multi! Tehát tennem kell azért, hogy megismerjenek, megszeressenek! Ezért megyek Őriszigetre. Felsőőrbe, Alsóőrbe, Felsőpulyára, amikor hívnak!

 


MIT NEM TEHETNEK ÖNNEL?

-Nem ismerheti meg senki az Ön titkos adatait! ( Lakcím, telefonszám, e-mail cím )

-Nem láthatja senki az Ön fényképét! ( Tudjuk, hogy az internet milyen veszélyekkel jár! )

MIT NEM TEHET ÖN?

-Nem ismerheti meg az ajánlattevők, leendő munkaadók titkos adatait!

-Nem láthatják a leendő munkáltatójuk otthonát, fotóit stb. Ugyanazon személyiségi jogok védelmében.

 

Most már csak tőlem függ a siker.

 

A mi munkánkban nincs helye a protekciónak, nincsenek előnyök, nincsenek hátrányok.

Mindenkinek egyformán segítünk, kivételezni nem áll módunkban. Verseny, piaci verseny zajlik végzett hallgatóink között, mert ez egy üzlet, nem barátság, nem érzelmi alapokon működő egylet.

 


Vállalkozásunk kettős célja:


1./ Segíteni a határainkon túl élő magyaroknak, hogy otthonaikból ne vesszen ki a magyar szó, maradjon a hagyomány és a hit, a magyarság összetartó ereje. (l. Burgenland című oldalunk!)

2./ Önbecsülést és bizonyságot adni, hogy a Magyar Köztársaság határain belül élők lehetőségei nem merülnek ki a határokon belül, hogy az Osztrák-Magyar Monarchia hagyományai, a Kárpát Haza megtartó ereje működik és a Szent Korona Országában mindenkinek jogában áll dolgozni.

Magyarok vagyunk, Burgenlandban, Vasban, Zalában, Mosonban és Somogyban.

Tesszük a dolgunkat Székelyföldön és az Őrvidéken!

Köszönjük a figyelmét!

 


 

Asztali nézet